SME

Najrýchlejší sú čašníci v Steam and coffee

Trinásť kaviarní a reštaurácií prihlásilo na štafetový beh po dvoch svojich najrýchlejších čašníkoch. Čašníci bežali v zásterách s táckou, na ktorej bolo pivo alebo káva. Do cieľa mali dobehnúť bez toho, aby nápoj vyliali. „Všetci dobehli pod riskou, ...

Trinásť kaviarní a reštaurácií prihlásilo na štafetový beh po dvoch svojich najrýchlejších čašníkoch. Čašníci bežali v zásterách s táckou, na ktorej bolo pivo alebo káva. Do cieľa mali dobehnúť bez toho, aby nápoj vyliali. „Všetci dobehli pod riskou, čo znamená, že počas trasy pili,“ obvinil pri hodnotení súťaže bežcov moderátor z Komunitnej nadácie Bratislava, ktorá beh organizovala. „Nedalo sa nerozliať,“ zareagoval jeden zo súťažiacich. Na krátkej trati Starým Mestom robil bežcom s táckami chvíľu pri behu spoločnosť aj vláčik plný turistov. Súťažil personál z reštaurácií U Wocha, Korzo, U troch mušketierov, G.I.T. Friday‘s, Lýra, Gremium či Trafená hus. Jediné súťažiace v dámskej kategórii boli čašníčky Ivana Trnková a Ľuba Garánková z pizzerie Patio, preto sa automaticky stali víťazkami vo svojej kategórii.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Povedali, že sú síce dni, keď sa v práci nabehajú dosť, ale so štafetou sa to porovnať nedá.

V kategórii mužov zvíťazili čašníci Maroš a Adam z kaviarne Steam and coffee, na druhom mieste boli Milan a Martin z G.I.T. Friday‘s a tretí dobehli čašníci Marián a Rudolf z reštaurácie Lýra. Štafeta čašníkov vzbudila záujem mnohých Bratislavčanov a získala si najmä detské publikum.

„Len aby im tá rýchlosť vydržala, aj keď si v podniku objednám pivo,“ zapochyboval jeden z divákov. Rýchlosť obsluhy v reštaurácii však záleží aj na kuchároch či iných pracovníkoch, nielen na čašníkoch.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Bratislava

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 985
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 546
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 155
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 281
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 366
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 135
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 973
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 782
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu