Predaj paštét ich živí.
Čo u vás ponúkate?
„Máme tu paštéty z kačacích, husacích pečienok a zo zveriny, čiže zajačiu s brusnicami, bažantiu so slaninkou či slivkou. Všetky suroviny v nich sú, ako ja hovorím, chuťotvorné. Taká je naša filozofia výroby, do paštét nedávame žiadne suroviny, ktoré sú hmototvorné.“
To sú ktoré?
„Napríklad múka je pre mňa hmototvorná. Takže je to akýsi paštétový koncentrát.“
Ako to celé začalo, prečo ste začali podnikať s paštétami?
„Najskôr sme mali krčmu, do ktorej prišiel pán Zdeněk Pohlreich, dal nám hviezdičku a pri tej príležitosti nás naučil robiť paštétu. Potom som ju začala prerábať, lebo prestala vychádzať, akoby mala. Asi sa tá paštéta rozhodla, že nechce byť Pohlreichova, ale naša. Tak som ju prerábala, prerábala, až vznikla Katarínina paštéta, to bola prvá naša, ktorú sme vyrábali ešte v našej krčme v Třebíči.“