Hlavným námestím sa bude niesť vôňa rôznych špecialít

Pripravia ich kuchárski a cukrárski majstri z celého Slovenska pri príležitosti Osláv svätého Vavrinca.

Ilustračná foto.(Zdroj: SME - PAVOL FULTÁN)

Pripravia ich kuchárski a cukrárski majstri z celého Slovenska pri príležitosti Osláv svätého Vavrinca.

BRATISLAVA. Bratislavským Hlavným námestím sa bude niesť v sobotu 9. augusta vôňa mäsových či rybacích špecialít, grilovanej zeleniny, ale aj múčnikov, zákuskov a čokolády.

Pripravia ich kuchárski a cukrárski majstri z celého Slovenska na už 7. ročníku Osláv sv. Vavrinca, patróna kuchárov a cukrárov.

"Podujatie sa začne o 11.00 h tradičným slávnostným pochodom kuchárov a cukrárov centrom Bratislavy," informovala Martina Halušková z bratislavského magistrátu.

Súčasťou podujatia budú okrem prípravy gastronomických špecialít aj ukážky dekorovania a prestierania, takisto prezentácia špeciálneho cesnaku bez typického zápachu či ovocných džúsov s dužinou.

Oslavy sv. Vavrinca organizuje Slovenský zväz kuchárov a cukrárov ako člen Svetovej organizácie kuchárov a cukrárov WACS.

K partnerským kuchárskym a cukrárskym zväzom po celom svete, ktoré už desaťročia oslavujú sviatok svojho patróna sv. Vavrinca, sa pridal v roku 2007.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Bratislava

Inzercia - Tlačové správy

  1. Čo majú študovať naše deti, aby si v budúcnosti našli prácu?
  2. Platbami kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch
  3. Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?
  4. Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie
  5. Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre
  6. Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii
  7. Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád
  8. Objavte novinku s duálnym účinkom proti starnutiu pleti
  9. First moment za skvelú cenu: Neapol, Capri, Pompeje, Ischia
  10. Geológ: recykláciu umelého kopca v Slnečniciach sledujeme denne
  1. Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?
  2. Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea
  3. Slovensko spieva koledy
  4. Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave
  5. Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva
  6. Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes
  7. Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon
  8. Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?
  9. Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie
  10. Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch
  1. Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie 50 353
  2. First moment za skvelú cenu: Neapol, Capri, Pompeje, Ischia 15 551
  3. Takto vyzerá miesto, odkiaľ k nám putuje slovenské hovädzie 10 078
  4. Stíhame napredovať s technológiami? Môže už byť neskoro 8 552
  5. Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre 7 984
  6. Na školách potrebujeme kontroverznejšie témy. Byť ticho nepomáha 7 785
  7. Geológ: recykláciu umelého kopca v Slnečniciach sledujeme denne 5 838
  8. Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur 5 747
  9. Nový cestovný poriadok ŽSR z vášho regiónu v denníku SME 5 642
  10. Prehrieva sa vám mobil? Môžete prísť o peniaze 5 554