Festival predstavil netradičné chute

Počas Zimného festivalu jedla, ktorý potrvá až do 15. februára, môžu gurmáni degustovať lahodné chute v desiatkach reštaurácií.

MODRA. Ochutnávkový tanier s vyberanými špecialitami, pečené danielie stehno so slivkovou omáčkou a konfitovaná kačica s dusenou kapustou. K tomu pohár lahodného vína a príjemný večer v reštaurácii ELESKO restaurant & wine bar môže začať.

Tieto špeciality môžete ochutnať v degustačnom menu v rámci Zimného festivalu jedla až do 15. februára. V reštaurácii, ktorá bola vyhlásená za Tématickú reštauráciu roka 2011 podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku, vás čaká príjemné prostredie a milý personál. Ten ochotne poradí s výberom vína, ktoré vaše menu najlepšie doplní.

„Snahou reštaurácie je prezentovanie našej vynikajúcej rakúsko-uhorskej kuchyne, spolu s ponukou jedinečných vín Elesko. Rozhodovanie o zaradení vybraných jedál bolo snahou o čo najväčší gastronomický zážitok,“ hovorí manažér reštaurácie Matej Bálint.

My mu musíme dať za pravdu - lahodná terina z Foie Gras sa rozplývala na jazyku a slivky dopĺňali pečenú divinu naozaj výborne. Chrumkavá a pritom jemná kačica bola skvelou bodkou na záver ochutnávky.

Gurmáni, ktorí by radi ochutnali degustačné menu v tejto či inej reštaurácii, nájdu bližšie informácie na internetovej stránke www.zimnyfestivaljedla.sk.

Najčítanejšie na SME Bratislava


Inzercia - Tlačové správy


  1. Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017
  2. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom
  3. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to
  4. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš
  5. Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet
  6. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári
  7. Boj s podvodníkmi stáčajúcimi odometre stojí bazáre státisíce
  8. Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta
  9. Prečo majú Slováci stále radšej hypotéku ako prenájom?
  10. Jarné prázdniny pri mori?
  1. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom
  2. Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017
  3. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to
  4. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš
  5. Dokázali by ste nakúpiť so zavretými očami?
  6. Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet
  7. Stanovisko Klubu pre Bratislavu k zákazu hazardu v Bratislave
  8. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári
  9. Mesto Medzev v Charte európskych vidieckych obcí
  10. Valentínska nálada v Poluse pokračuje
  1. Prečo majú Slováci stále radšej hypotéku ako prenájom? 17 555
  2. Boj s podvodníkmi stáčajúcimi odometre stojí bazáre státisíce 10 826
  3. Ceny bytov vo veľkých mestách prekonali historický rekord 6 751
  4. Klasickým gastrolístkom konkuruje už aj nová stravovacia karta 5 980
  5. Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta 5 964
  6. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári 5 673
  7. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš 4 111
  8. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to 3 986
  9. Jeden z najkrajších interiérov má Meridiana v Prievidzi 3 687
  10. Fakulta manažmentu prepája štúdium a prax cez ďalšie strediská 3 352

Už ste čítali?

Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop