SME
Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

Festival predstavil netradičné chute

Počas Zimného festivalu jedla, ktorý potrvá až do 15. februára, môžu gurmáni degustovať lahodné chute v desiatkach reštaurácií.

MODRA. Ochutnávkový tanier s vyberanými špecialitami, pečené danielie stehno so slivkovou omáčkou a konfitovaná kačica s dusenou kapustou. K tomu pohár lahodného vína a príjemný večer v reštaurácii ELESKO restaurant & wine bar môže začať.

Tieto špeciality môžete ochutnať v degustačnom menu v rámci Zimného festivalu jedla až do 15. februára. V reštaurácii, ktorá bola vyhlásená za Tématickú reštauráciu roka 2011 podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku, vás čaká príjemné prostredie a milý personál. Ten ochotne poradí s výberom vína, ktoré vaše menu najlepšie doplní.

„Snahou reštaurácie je prezentovanie našej vynikajúcej rakúsko-uhorskej kuchyne, spolu s ponukou jedinečných vín Elesko. Rozhodovanie o zaradení vybraných jedál bolo snahou o čo najväčší gastronomický zážitok,“ hovorí manažér reštaurácie Matej Bálint.

My mu musíme dať za pravdu - lahodná terina z Foie Gras sa rozplývala na jazyku a slivky dopĺňali pečenú divinu naozaj výborne. Chrumkavá a pritom jemná kačica bola skvelou bodkou na záver ochutnávky.

Gurmáni, ktorí by radi ochutnali degustačné menu v tejto či inej reštaurácii, nájdu bližšie informácie na internetovej stránke www.zimnyfestivaljedla.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Bratislava

Inzercia - Tlačové správy

  1. INEKO: Základná škola v Svätom Jure je najlepšia na Slovensku
  2. Hygge ako životný štýl
  3. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  4. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?
  5. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  6. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  7. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  8. Pandemická kríza urobila obrovské PR online vzdelávaniu
  9. Absolventi Paneurópskej vysokej školy majú takmer najvyšší plat
  10. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  1. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  2. Závod zamestnáva 500 ľudí. Tatravagónka v Trebišove má 50 rokov
  3. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí, ako sa stravovovať zdravo
  4. Počas koronakrízy vzrástli obavy z dopadov práceneschopnosti
  5. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  6. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  7. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  8. Budovanie zelenej značky
  9. Arval Slovakia: Spoliehajú na nás firmy z kľúčových sektorov
  10. INEKO: Základná škola v Svätom Jure je najlepšia na Slovensku
  1. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste? 20 980
  2. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente? 20 785
  3. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji 17 763
  4. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku 8 605
  5. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov 8 223
  6. 10 vecí, pre ktoré sa oplatí navštíviť Dominikánsku republiku 7 957
  7. Produkujeme viac odpadu, kompostujeme len tretinu 7 438
  8. Ohlúpli sme počas Covid roka? 7 279
  9. Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020 7 170
  10. Ekologická móda? Slovenská firma dokazuje, že to ide 7 153
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu