Festival predstavil netradičné chute

Počas Zimného festivalu jedla, ktorý potrvá až do 15. februára, môžu gurmáni degustovať lahodné chute v desiatkach reštaurácií.

MODRA. Ochutnávkový tanier s vyberanými špecialitami, pečené danielie stehno so slivkovou omáčkou a konfitovaná kačica s dusenou kapustou. K tomu pohár lahodného vína a príjemný večer v reštaurácii ELESKO restaurant & wine bar môže začať.

Tieto špeciality môžete ochutnať v degustačnom menu v rámci Zimného festivalu jedla až do 15. februára. V reštaurácii, ktorá bola vyhlásená za Tématickú reštauráciu roka 2011 podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku, vás čaká príjemné prostredie a milý personál. Ten ochotne poradí s výberom vína, ktoré vaše menu najlepšie doplní.

„Snahou reštaurácie je prezentovanie našej vynikajúcej rakúsko-uhorskej kuchyne, spolu s ponukou jedinečných vín Elesko. Rozhodovanie o zaradení vybraných jedál bolo snahou o čo najväčší gastronomický zážitok,“ hovorí manažér reštaurácie Matej Bálint.

My mu musíme dať za pravdu - lahodná terina z Foie Gras sa rozplývala na jazyku a slivky dopĺňali pečenú divinu naozaj výborne. Chrumkavá a pritom jemná kačica bola skvelou bodkou na záver ochutnávky.

Gurmáni, ktorí by radi ochutnali degustačné menu v tejto či inej reštaurácii, nájdu bližšie informácie na internetovej stránke www.zimnyfestivaljedla.sk.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Bratislava

Inzercia - Tlačové správy

  1. 4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania
  2. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte!
  3. Tip na výlet: Romantický zámoček a červené víno v Maďarsku
  4. Ako dobre poznáte tieto svetové ikonické značky?
  5. Superbaktéria zatvorila časť nemocnice, lieky na ňu nie sú
  6. S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku
  7. Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?
  8. Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?
  9. Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!
  10. Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania
  1. Tip na výlet: Romantický zámoček a červené víno v Maďarsku
  2. Superbaktéria zatvorila časť nemocnice, lieky na ňu nie sú
  3. Ako dobre poznáte tieto svetové ikonické značky?
  4. S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku
  5. Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?
  6. Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy
  7. Vyberáme správny názov firmy
  8. Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?
  9. 4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania
  10. Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby
  1. Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť? 21 771
  2. Platíte si poistenie domova zbytočne? 21 163
  3. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte! 16 676
  4. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch 11 942
  5. Dvaja Slováci dokázali zázrak. Ich listy chcú po celom svete 10 671
  6. Kde robia v Bratislave najlepšiu kávu? Vybrali sme 6 kaviarní 8 004
  7. Televízor s 8K rozlíšením je realitou. Kúpiť či čakať? 5 663
  8. Psychológ varuje rodičov: Nesnažte sa byť dokonalými 5 289
  9. Ľudia si už neuvedomujú, že ich svet nekončí na vlastnom prahu 3 763
  10. Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka! 3 571