Festival predstavil netradičné chute

Počas Zimného festivalu jedla, ktorý potrvá až do 15. februára, môžu gurmáni degustovať lahodné chute v desiatkach reštaurácií.

MODRA. Ochutnávkový tanier s vyberanými špecialitami, pečené danielie stehno so slivkovou omáčkou a konfitovaná kačica s dusenou kapustou. K tomu pohár lahodného vína a príjemný večer v reštaurácii ELESKO restaurant & wine bar môže začať.

Tieto špeciality môžete ochutnať v degustačnom menu v rámci Zimného festivalu jedla až do 15. februára. V reštaurácii, ktorá bola vyhlásená za Tématickú reštauráciu roka 2011 podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku, vás čaká príjemné prostredie a milý personál. Ten ochotne poradí s výberom vína, ktoré vaše menu najlepšie doplní.

„Snahou reštaurácie je prezentovanie našej vynikajúcej rakúsko-uhorskej kuchyne, spolu s ponukou jedinečných vín Elesko. Rozhodovanie o zaradení vybraných jedál bolo snahou o čo najväčší gastronomický zážitok,“ hovorí manažér reštaurácie Matej Bálint.

My mu musíme dať za pravdu - lahodná terina z Foie Gras sa rozplývala na jazyku a slivky dopĺňali pečenú divinu naozaj výborne. Chrumkavá a pritom jemná kačica bola skvelou bodkou na záver ochutnávky.

Gurmáni, ktorí by radi ochutnali degustačné menu v tejto či inej reštaurácii, nájdu bližšie informácie na internetovej stránke www.zimnyfestivaljedla.sk.

Najčítanejšie na SME Bratislava


Inzercia - Tlačové správy


  1. Daikin predĺžil záruku na klimatizácie so službou Stand By Me
  2. 6 účinkov prírodného slovenského výrobku
  3. Let s prestreleným srdcom: Samovraždy slovenských hercov
  4. TAURIS výrobky na gril potešia gurmánov aj maškrtníkov
  5. Daikin predĺžil záruku na klimatizácie so službou Stand By Me
  6. Problémy s počatím? Čo vás čaká na ceste za dvomi čiarkami
  7. Ako pracujú horskí záchranári? Tieto veci by ste nemali podceniť
  8. Lety do exotiky už aj z Bratislavy
  9. Nonstop banka vo vrecku - aplikácia Mobil Banking
  10. Ako sme jazdili v socializme
  1. Už aj seniori presadajú do SUV
  2. 6 účinkov prírodného slovenského výrobku
  3. TAURIS výrobky na gril potešia gurmánov aj maškrtníkov
  4. Let s prestreleným srdcom: Samovraždy slovenských hercov
  5. Daikin predĺžil záruku na klimatizácie so službou Stand By Me
  6. Stavebný úrad neoprávnene predĺžil americkej ambasáde lehotu
  7. Grantová výzva na vykonávanie činností centier Europe Direct
  8. Problémy s počatím? Čo vás čaká na ceste za dvomi čiarkami
  9. Ako pracujú horskí záchranári? Tieto veci by ste nemali podceniť
  10. Lety do exotiky už aj z Bratislavy
  1. Let s prestreleným srdcom: Samovraždy slovenských hercov 24 366
  2. Ako sme jazdili v socializme 2 595
  3. Lety do exotiky už aj z Bratislavy 1 502
  4. Daikin predĺžil záruku na klimatizácie so službou Stand By Me 1 463
  5. Problémy s počatím? Čo vás čaká na ceste za dvomi čiarkami 1 073
  6. TAURIS výrobky na gril potešia gurmánov aj maškrtníkov 976
  7. Ako pracujú horskí záchranári? Tieto veci by ste nemali podceniť 856
  8. Zo stredomorskej stravy sa nepriberá 851
  9. Túžite po práci z pláže? 7 rád, ako sa stať digitálnym nomádom 685
  10. Prísne kontroly a veľa tepla. Takto sa vyrába mlieko 676