Kto si chce vychutnať dlhoročný štandard, ktorý v bratislavských reštauráciách nie je samozrejmosťou, mal by navštíviť Tirolskú izbu na Záhradníckej ulici.
Kedysi maličká miestnosť, kam sa chodilo na vychýrené slimáky, sa zmenila na podnik s ponukou kvalitnej kuchyne.
Menu tvoria domácke jedlá ako vyprážané kura, kurací paprikáš, varené hovädzie na rôzne spôsoby. Možno tu nájsť aj rafinované mäsové špeciality, známe sú spomenuté slimáky a tatársky biftek.
V súlade s názvom a príjemným dreveným interiérom sú na jedálnom lístku aj špeciality rakúskej kuchyne - od tirolských knedlí až po cisársky trhanec. Čapujú Staropramen.
Kvalitu jedál aj obsluhy si Tirolská izba zachováva. Už roky tu pracuje ten istý skvelý personál. Výmenou za vysoký štandard a obrovské porcie sú na reštauráciu mimo centra vyššie ceny, ale najesť sa tu dá aj z menších jedál a výživných polievok.