u veľkého krbu na terase.
Vo všedný deň na obed si môžete byť istí, že voľných stolov bude dosť. Jedlá majú nezapamätateľné španielske názvy, našťastie so slovenským výkladom o ich obsahu. Mexičan by si možno pomyslel, že za mierne mdlú chuť čohosi podobného kuraciemu rizotu s krabími tyčinkami a krevetami (tie sme našli len tri v celom tanieri) je zodpovedné severské podnebie. Jeho slovenský spoločník si však musel utierať z čela pot, ktorý mu vyrazil po zvládnutí ostrej zmesi hovädzieho s fazuľou a ryžou.
Ceny sú pre mexickú strednú vrstvu tak akurát – v priemere 250 slovenských korún za jedno hlavné jedlo, ktoré však na nasýtenie bohato stačí.
V cene je celkom iste príjemné, vzdušné prostredie a dobrá obsluha. Treba však prirátať peniaze za parkovanie (25 korún na deň aj na hodinu), čo môže z dobrého dojmu čiastočne ubrať. Ak si ho chcete napraviť, dajte si vyčistiť vnútrajšok auta, stihnú to urobiť, kým sa najete (povysávanie interiéru, upratanie a utretie prachu – 270 korún). (szm)