SME
Štvrtok, 29. júl, 2021 | Meniny má MartaKrížovkyKrížovky

Na obede s biznismenmi

Keďže má Bratislava celú kopu biznismenov, musí mať aj biznis centrum. A keďže aj biznismeni bývajú hladní, potrebujú mať poruke niečo, kde sa môžu najesť. Podľa možnosti rýchlo. Túto požiadavku spĺňa miestna reštaurácia na prízemí s názvom Sodexho. ...

Keďže má Bratislava celú kopu biznismenov, musí mať aj biznis centrum. A keďže aj biznismeni bývajú hladní, potrebujú mať poruke niečo, kde sa môžu najesť. Podľa možnosti rýchlo. Túto požiadavku spĺňa miestna reštaurácia na prízemí s názvom Sodexho. Je to „závodná“ samoobslužná reštaurácia, ako sa patrí. Skoro ako americká.

Hneď za presklenými dverami si v presklenej vitríne môžete pozrieť, čo dnes ponúkajú (stáli zákazníci už asi vedia, že oschnutou porciou šošovicového prívarku vystaveného za sklom sa netreba dať odradiť).

Skryť Vypnúť reklamu

Reštaurácia je priestranná, nesmrdí ani nevonia, stoly sú usporiadané ako v školskej či závodnej jedálni (sú celkom pekné). Fajčiari majú pre seba samostatnú miestnosť (popolníky však vysýpajú asi až po záverečnej).

Je tam aj televízor, aby biznismenovi ani pri jedení neušlo nič z toho, čo sa práve deje. Možná je aj alternatíva, že chudákovi biznismenovi má ujsť, čo je, lebo napríklad cibuľová polievka bola skôr slabým odvarom ako polievkou, kuracie mäso s pečienkami v zemiakovej placke na veľkom tanieri na prvý pohľad vyzeralo bohato, na druhý pohľad by ho vzhľadom k plastikovej chuti stačila aj polovička. Najlepší bol asi šošovicový prívarok s volským okom (možno aj preto, že na tom je ťažko čosi pokaziť). Spomínané jedlo, dve kofoly a jedno granátové jablko stáli 330 korún.

Skryť Vypnúť reklamu

Ak niekoho prepadne nostalgia za študentskou menzou, tu jej atmosféru, hoci doplnenú o mikrovlnnú rúru, v ktorej sa dá chladnúce jedlo zohriať, nájde.

Záverečné hodnotenie: Ten, kto je hladný, sa zasýti. Ten, kto k zasýteniu potrebuje aj chuťový zážitok, zostane hladný. (szm)

Skryť Vypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Bratislava

Inzercia - Tlačové správy

  1. Osviežujúci skúter legendárnej talianskej značky
  2. Work-life balance: Technológie pre život v rovnováhe
  3. Jeden deň na Bratislavu nestačí
  4. Ako dlho skladovať kukuricu a hrach, aby ostali sladké?
  5. Čítajte SME.sk odomknuté a bez reklamy
  6. Túžite sa konečne zbaviť dioptrií, ale bráni vám v tom strach?
  7. Lenivý brunch s Muchom
  8. Úchvatná Petra: Stovky rokov zabudnutá v jordánskej púšti
  9. VÚB banka ešte viac posilní leasingové služby
  10. Sudoku na leto: Nenechajte sivé bunky zaháľať ani cez prázdniny
  1. Work-life balance: Technológie pre život v rovnováhe
  2. Jeden deň na Bratislavu nestačí
  3. Granátové jablko prekvapí vás chuťou i aktívnymi látkami
  4. Do portfólia Proxenty pribudol projekt na Šancovej
  5. 60 rokov tradície s ekologickým srdcom a modernou víziou
  6. Ako dlho skladovať kukuricu a hrach, aby ostali sladké?
  7. Keď ekológia spája
  8. Wüstenrot predstavuje novú stratégiu pre slovenský trh
  9. Na zmenu zdravotnej poisťovne vám po novom stačia 3 minúty
  10. Brusnica – lahodná i účinná zároveň
  1. Úchvatná Petra: Stovky rokov zabudnutá v jordánskej púšti 11 268
  2. Prečo by ste si nemali odoprieť balenú bagetu? 5 141
  3. Od Česka až po Jadran 3 936
  4. Ako nájsť dobrý jogurt? Ak neobsahuje toto, ani ho nekupujte 3 419
  5. Nová sála i námestie. Trnavské Mýto sa stane novým centrom 3 267
  6. Ako sa nepripraviť o zákazníkov bez hotovosti 3 162
  7. Najzelenšie nákupné centrum na Slovensku otvorí druhú etapu 3 114
  8. Slovenské čučoriedky? Nemusíte ísť do lesa, kúpite ich v reťazci 2 983
  9. Túžite sa konečne zbaviť dioptrií, ale bráni vám v tom strach? 2 720
  10. Sudoku na leto: Nenechajte sivé bunky zaháľať ani cez prázdniny 2 198
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu