SME

Bratislavská reštaurácia láka na slovenské a ukrajinské špeciality. Toto jedlo v nej boduje

Majitelia hovoria, že obsluha v ich reštaurácii je na najvyššej úrovni.

Ak ste ešte neochutnali tradičné ukrajinské jedlá alebo máte chuť na dobroty zo slovenskej kuchyne, určite sa vyberte do reštaurácie Inside.

Majitelia podniku hovoria, že pohodlie hostí je pre nich prioritou. Okrem kvalitného jedla tu preto na hostí čaká aj vysoká úroveň obsluhy. Veľké porcie prvotriedneho jedla, dokonalé servírovanie a príjemný interiér – to sú veci, ktoré hostia na reštaurácii oceňujú.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Najobľúbenejším jedlom v Inside sú syrniky. Ide o vyprážané tvarohové lievance. Druhé miesto si delia ukrajinský boršč a kyjevská kotleta.

SkryťVypnúť reklamu

Akékoľvek jedlo si hostia môžu vychutnať v čase, ktorý im vyhovuje, pretože à la carte menu je dostupné počas celého dňa.

Pravidelne sa tu tiež konajú zaujímavé akcie vrátane koncertov.

Ukrajina

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Bratislava

Komerčné články

  1. Dubaj: Viac než letovisko – priestor pre život a investície
  2. Operácia očí je riešením pre každú profesiu
  3. Bývanie v centre Bratislavy? Kúpa sa oplatí viac ako prenájom
  4. Hodnotenie profesionála: Maldivy si užijete i s nižším rozpočtom
  5. Majster cukrár radí: Tento dezert dodá každej letnej párty šťavu
  6. Private equity fondy priťahujú čoraz viac slovenských investorov
  7. S tanečnicou Katarínou Jakeš na výlete v Košiciach
  8. Hodnotenie profesionála: Hotely na Zakynthose prekvapia detailmi
  1. Operácia očí je riešením pre každú profesiu
  2. Bývanie v centre Bratislavy? Kúpa sa oplatí viac ako prenájom
  3. Hodnotenie profesionála: Maldivy si užijete i s nižším rozpočtom
  4. Private equity fondy menia budúcnosť rodinného podnikania
  5. Private equity fondy priťahujú čoraz viac slovenských investorov
  6. Navrhni si tričko, sadni do tieňa a oddychuj
  7. Ako komplexne a účinne vyriešiť problém akútnej hnačky
  8. Majster cukrár radí: Tento dezert dodá každej letnej párty šťavu
  1. Majster cukrár radí: Tento dezert dodá každej letnej párty šťavu 8 081
  2. Hodnotenie profesionála: Hotely na Zakynthose prekvapia detailmi 7 478
  3. Expert varuje: Takto vás podvodníci oberú o všetky úspory 5 960
  4. Firmy otvorene o tom, kam AI pustia a kam už nie 4 673
  5. Nie je zlato ako zlato, nájdete ho pri bežnom nákupe potravín 3 854
  6. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 3 779
  7. S tanečnicou Katarínou Jakeš na výlete v Košiciach 3 773
  8. Čo môže spôsobiť minúta navyše pri pražení kávy? 3 282
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
  1. Post Bellum SK: Oslobodenie Bratislavy – boj za cenu stoviek životov
  2. Ľuboš Vodička: Bratislavský Robinson Karl Jetting
  3. Juraj Mravec: Projekt Nového Lida nereflektuje záujmy Petržalky
  4. Pavol Pálfy: Úradná tabuľa - zákonná povinnosť alebo služba pre občana?
  5. Danica Chames: Zbláznili sa, šli na dovolenku do Bratislavy
  6. Radko Mačuha: Sídlisko, kvôli ktorému bolo zbúrané podhradie. ( cyklus bratislavská krutosť)
  7. Ján Roháč: Čo nám ukázali cyklopruhy na Vajanského?
  8. Michal Drotován: Môže byť Bratislava 15-minútové mesto?
  1. Ivan Čáni: Migaľ si svoje prvé a s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou aj posledné volebné obdobie užíva „naplno“. 35 186
  2. Matúš Radusovsky: Biela pena na mede – Znak kvality alebo dôvod na obavy? 12 509
  3. Ľudmila Križanovská: Zlákal ju multilevel marketing. Prišla o peniaze, aj priateľov 9 021
  4. Rado Surovka: Robert, tak sa o má robiť, do psej matere ! 7 954
  5. Matej Galo: Pán Fico, profitujete z ruského plynu? Len sa pýtam. 7 687
  6. Ivan Mlynár: Ficove triky sa pred zavretými dverami Friedricha Merza zmenili na Ficove tiky. 6 381
  7. Juraj Kumičák: Atrapa 6 096
  8. Ľuboslava Šusteková: Chrumkavé sladkokyslé zavárané uhorky mojej babky 6 087
  1. Marcel Rebro: Verím, že dobijeme dobrým ľuďom baterky
  2. Roman Kebísek: Štúr na Slovanskom zjazde r. 1848: Prioritou Slovanov nie je záchrana Rakúska
  3. Post Bellum SK: Priatelia-Maďari, ktorí zohrali kľúčovú rolu počas Nežnej revolúcie
  4. Radko Mačuha: Peter Pellegrini je prezidentom vojny.
  5. Marcel Rebro: Za každým padlým hrdinom zostala stolička pri stole. A často aj dieťa, ktoré stratilo otca
  6. Marcel Rebro: Deti z Nikopola túžia po tábore. Autobusy však nejdú, vodiči majú strach z dronov
  7. Marcel Rebro: Majú dvadsaťštyri. Namiesto vysokej školy žijú v diere na fronte a eliminujú Rusov.
  8. Roman Kebísek: Po vyše sto rokoch preložili z francúzštiny životopis Štúra od Turcerovej
SkryťZatvoriť reklamu