V Sade Janka Kráľa prestreli pre gurmánov, festival potrvá do nedele

Do bratislavského Sadu Janka Kráľa dnes mieria gurmáni.

Ilustračná fotografia.(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA. Do bratislavského Sadu Janka Kráľa v piatok mieria gurmáni. Ich cieľom sú chuťovky, ktoré pre nich pripravili organizátori a všetci, ktorí sa podieľajú na deviatom ročníku podujatia Gurmán Fest Bratislava.

"Sme milo prekvapení, že už od otvorenia o 14.00 h k nám prúdia milovníci dobrého jedla a pitia. Niektorí už aj využili ideálne počasie i miesto a urobili si piknik," priblížil riaditeľ festivalu Rado Nackin.

Na svoje si počas tohtoročného stretnutia gurmánov prídu vegáni, priaznivci fine dinningu, ale aj fanúšikovia ázijskej kuchyne, trdelníkov či francúzskych palaciniek. "Gurmán Fest Bratislava je pre všetkých, ktorí majú radi pôžitok z jedla, nápojov, dbajú na kvalitné suroviny a chcú sa tiež o gurmánstve dozvedieť viac," dodal v tejto súvislosti Nackin.

Článok pokračuje pod video reklamou

Pripomenul, že ani v tomto roku nebudú chýbať osobnosti gastronómie. "Na hlavnom pódiu budú priamo pred divákmi variť kuchári ocenení Zlatými vidličkami pre najlepších podľa gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku, napríklad Braňo Križan, Igor Čehy či Tomáš Zapletal. Variť budú aj známi televízni kuchári Dávid Jurásek, Martin Korbelič, Zoltán Baláž a Martin Záhumenský. V sobotu (24.6.) sa predstaví i Kazuhito Kawahira - japonský šéfkuchár a osobný kuchár veľvyslanca Japonska v SR Juna Shimmiho," informoval riaditeľ festivalu.

Súčasťou programu je viacero sprievodných akcií, vrátane atrakcií pre deti. Nebudú chýbať ani hudobné vystúpenia. Kompletný program možno nájsť na webovej stránke.

Festival je otvorený dnes do 22.00 h, v sobotu(24.6.) od 12.00 do 22.00 h a v nedeľu (25.6.) od 11.00 do 20.00 h.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Bratislava

Inzercia - Tlačové správy

  1. Koľko minút pracujeme na jednu kávu či novú kuchyňu?
  2. Pokazila sa Vám práčka či chladnička? Nevolajte opravára!
  3. Prečo sú pneumatiky dôležitejšie ako bezpečnostné pásy?
  4. Bezpečné bývanie pre rodiny s deťmi? Na toto nezabudnite
  5. Zvodný jesenný look s AVONom a Darou!
  6. Stíhame napredovať s technológiami? Môže už byť neskoro
  7. Koho výrobky naozaj kupujete v McDonald's?
  8. Košická spoločnosť Ness formálne otvorila office v Poprade
  9. Kvíz o zatepľovaní zvládne iba odborník. Trúfate si?
  10. Ako znížiť spotrebu energie v obciach a mestách
  1. Stíhame napredovať s technológiami? Môže už byť neskoro
  2. Pokazila sa Vám práčka či chladnička? Nevolajte opravára!
  3. Prečo sú pneumatiky dôležitejšie ako bezpečnostné pásy?
  4. Bezpečné bývanie pre rodiny s deťmi? Na toto nezabudnite
  5. Zvodný jesenný look s AVONom a Darou!
  6. Koho výrobky naozaj kupujete v McDonald's?
  7. Výhody virtuálneho sídla spoločnosti
  8. Medzinárodný týždeň na EU v Bratislave
  9. Košická spoločnosť Ness formálne otvorila office v Poprade
  10. Ako znížiť spotrebu energie v obciach a mestách
  1. Odborníčka na výživu: Večera maximálne 4 hodiny pred spánkom 21 404
  2. Sládok Pilsner Urquell: Neviem prečo zdokonalovať Prazdroj 12 540
  3. Kvíz o zatepľovaní zvládne iba odborník. Trúfate si? 11 902
  4. Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac 11 380
  5. Vodič dostal jasný odkaz: Na cyklotrase sa neparkuje 6 835
  6. Nepodceňujte príznaky psoriázy 4 676
  7. Odborári pokračujú v zbieraní podpisov za zastropovanie dôchodku 2 418
  8. Prečo úspešní odchádzajú od nedokončených úloh? 2 112
  9. Koľko minút pracujeme na jednu kávu či novú kuchyňu? 2 067
  10. Dlhopisy s fixným výnosom 6,6 % p.a. 1 937