V Sade Janka Kráľa prestreli pre gurmánov, festival potrvá do nedele

Do bratislavského Sadu Janka Kráľa dnes mieria gurmáni.

Ilustračná fotografia.(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA. Do bratislavského Sadu Janka Kráľa v piatok mieria gurmáni. Ich cieľom sú chuťovky, ktoré pre nich pripravili organizátori a všetci, ktorí sa podieľajú na deviatom ročníku podujatia Gurmán Fest Bratislava.

"Sme milo prekvapení, že už od otvorenia o 14.00 h k nám prúdia milovníci dobrého jedla a pitia. Niektorí už aj využili ideálne počasie i miesto a urobili si piknik," priblížil riaditeľ festivalu Rado Nackin.

Na svoje si počas tohtoročného stretnutia gurmánov prídu vegáni, priaznivci fine dinningu, ale aj fanúšikovia ázijskej kuchyne, trdelníkov či francúzskych palaciniek. "Gurmán Fest Bratislava je pre všetkých, ktorí majú radi pôžitok z jedla, nápojov, dbajú na kvalitné suroviny a chcú sa tiež o gurmánstve dozvedieť viac," dodal v tejto súvislosti Nackin.

Článok pokračuje pod video reklamou

Pripomenul, že ani v tomto roku nebudú chýbať osobnosti gastronómie. "Na hlavnom pódiu budú priamo pred divákmi variť kuchári ocenení Zlatými vidličkami pre najlepších podľa gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku, napríklad Braňo Križan, Igor Čehy či Tomáš Zapletal. Variť budú aj známi televízni kuchári Dávid Jurásek, Martin Korbelič, Zoltán Baláž a Martin Záhumenský. V sobotu (24.6.) sa predstaví i Kazuhito Kawahira - japonský šéfkuchár a osobný kuchár veľvyslanca Japonska v SR Juna Shimmiho," informoval riaditeľ festivalu.

Súčasťou programu je viacero sprievodných akcií, vrátane atrakcií pre deti. Nebudú chýbať ani hudobné vystúpenia. Kompletný program možno nájsť na webovej stránke.

Festival je otvorený dnes do 22.00 h, v sobotu(24.6.) od 12.00 do 22.00 h a v nedeľu (25.6.) od 11.00 do 20.00 h.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Bratislava

Inzercia - Tlačové správy

  1. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  4. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  5. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  6. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  7. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia
  10. Volkswagen Golf GTI TCR naživo na Slovakia Ringu!
  1. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  2. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  3. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  4. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  5. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí
  6. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  7. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  8. Salón architektov A0 – Coneco 2018
  9. Záhradný nábytok: aký materiál je najlepší?
  10. Životné jubileum prof. Ing. Jaroslava Valáška, PhD.
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 17 679
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 14 055
  3. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 10 241
  4. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 8 214
  5. Ulovte si last minute dovolenku so zľavou do 70% 6 875
  6. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 6 601
  7. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 5 295
  8. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 4 013
  9. Iná tvár Mexika: Nocovanie s Indiánmi, dobrodružstvo v džungli 2 798
  10. Volkswagen Golf GTI TCR naživo na Slovakia Ringu! 2 349