Niektorí stáli hostia tvrdia, že tá pizza už nie je to, čo bývala, a že bývala taká, že si ju pochvaľovali aj niektorí Taliani náhodne sa ocitnuvší na Slovensku. Iní stáli hostia hovoria, že je vynikajúca stále, lebo predtým ju tam nejedli a nemajú s ...
Písmo:A-|A+ Diskusia nie je otvorená
Niektorí stáli hostia tvrdia, že tá pizza už nie je to, čo bývala, a že bývala taká, že si ju pochvaľovali aj niektorí Taliani náhodne sa ocitnuvší na Slovensku. Iní stáli hostia hovoria, že je vynikajúca stále, lebo predtým ju tam nejedli a nemajú s čím porovnávať.
Na neveľmi sympatickej Radlinského ulici je celkom sympatická (cez obed väčšinou úplne plná) reštaurácia Primavera (štamgasti jej hovoria aj „U Talianov“). S voľakedajšej príjemnej kaviarne, kde sa dalo dobre naraňajkovať- ponúkali to, čo málokde: rôzne druhy obložených rožkov, chlebíčky, sladké pečivo, čaje, kávy, kakao, sa stala reštaurácia. A čo u nás nebýva časté – s dobrou kuchyňou a nepremrštenými cenami.
Prostredie je štandardne príjemné. Môžete si vybrať, či chcete sedieť na tapacírovaných laviciach za štandardnými stolmi, alebo na pohovke a v kresielkach, alebo vo výklade na barových stoličkách za vyvýšeným stolom. Nefajčiari sa môžu pred dymom uchýliť do vlastnej miestnosti.
Ponuka na jedálnom lístku je bohatá: veľa druhov pizze, veľa druhov cestovín rôznych chutí (niektoré sú také sýte, že porcia je na hranici zvládnuteľnosti), jedlá na grile (výborné sú kuracie stehná), rizoto a štandardné jedlá, aké nájdete na jedálnych lístkoch väčšiny reštaurácií.
Chuť: kuchárov má reštaurácia dobrých – také sú aj jedlá, v poriadku je aj obsluha (ak práve nie je v službe nevrlý čašník, láskou k hosťom neoplývajúci).
Ceny: za dve kuracie stehná na grile (raz s opekanými zemiakmi, raz s hranolkami a tatárskou omáčkou), pizzu Bolognese, čaj, koka kolu, minerálku, džús, tri deci vína, dve veľké a jedno malé pivo (čapovaný Kozel) to bolo 620 korún.
Ale aby to nevyzeralo, že je to úplne dokonalé: chlieb nebýva veľmi čerstvý ani dobrý, pri návšteve sa vám nasýti aj odev – výparmi z kuchyne a cigaretovým dymom.