estňovaných v priestore sála teplo do vzdialenosti tak pol metra. Ale cez obed, keď je reštaurácia plná, to naozaj stačí a ak si sem niekto príde posedieť hneď ráno, môže si sadnúť k nim, prípadne sa štýlovo zahriať pohárikom whisky (jeden Jack Daniels za 121 Sk). A, na rozdiel od mnohých iných podnikov, dá sa tu zahriať aj čajom. Donesú vám veľký sklenený hrnček (okolo tri deci) a k nemu aj med aj cukor aj citrón aj keksík.
Ak sem prídete na obed, mali by ste rátať s nasledovným: veľa ľudí, pomalšia obsluha, bohatá ponuka vcelku veľkých porcií jedál, ktoré však chuťou zostávajú verné mdlej povesti britskej kuchyne a nie práve ľudové ceny.
Menu je naozaj široké – od klasických jedál, rôznych druhov šalátov, až po všelijaké špeciality či už z červeného, bieleho, rybiacieho mäsa alebo darov mora. No to, čo v jedálnom lístku, a treba povedať, že aj na tanieri vyzerá veľmi lákavo, chuťou neoslní. Rybia polievka halászlé je na halászlé príliš riedka a občas to vyzerá, že ryby sa už minuli (a málo bolo asi aj sliepok, z ktorých sa varila slepačia polievka). O výraznejšej chuti sa nedá veľmi hovoriť ani pri hlavnom jedle (morčacie na šampiňónoch a biskue mušle so zeleninou). Najlepšie sú (na tom) šaláty.
A ešte cena: dva čaje – 50 Sk, minerálka – 22 Sk, halászlé – 38 Sk, slepačia polievka – 27 Sk, morčacie – 137 Sk, zemiaky 17 Sk, mušle – 195 Sk, spolu: 511 Sk.
(szm)