Reštaurácia U supa je vlastne pivnica. Drevené stoly, cez obed plno, mobil bez signálu (zvoní, ale ak sa chcete rozprávať treba vyjsť na schody), rádio nereve.
Čašníci stíhajú, hostia nečakajú. V ponuke je aj lacné menu, aj hydina, aj ryby, aj špeciality, aj špeciálna klasika (grilované koleno alebo bravčové rebrá – negrilované, pečené). V jeden deň je v ponuke len jeden druh polievky, ostatné jedlá ponúkané v jedálnom lístku podávajú bez obmedzenia.
Okrem čapovaného piva na osvieženie si v zime môžete dať aj varené víno na zahriatie (najmenej pol litra). Ceny sú štandardné – za dve polievky (v pondelok bola fazuľová, pečivo čerstvé), kuracie prsia (na spôsob černohorského rezňa – naozaj chutné) s opekanými zemiakmi, 200-gramové bravčové rebrá a liter vareného vína sme zaplatili okolo 350 korún. (szm)