sú dostatočne prehradené.
Miestnosti sú obložené drevom a na stenách visia reklamy zo zašlých čias. Drevené sú aj stoly a stoličky – atmosféra takmer vinárenská, veď nakoniec reštaurácia je pod úrovňou chodníka.
Ponuka jedál je široká, od vyprážaného všetkých druhov po slovenské, divinové či rybie špeciality. Na jedálnom lístku sú aj zemiakové gule plnené údeným mäsom, ale tie sa nám zatiaľ ochutnať nepodarilo – nikdy ich nemali. Výber je však bohatý. Odporučiť môžeme furmanskú drevenú misu – v korýtku vám za 125 korún naservírujú furmanské halušky (halušky so syrom) s bravčovým na prírodno zapečeným so syrom a oblohou. Porcia je taká, že s ňou má čo robiť aj slušný jedák – a to sa netýka len tohto jedla. K dispozícii je šalátový bar. Za zmienku stoja aj polievky – počnúc cesnakovou na dva spôsoby cez poctivú fazuľovú až po českú cibulačku. A dobré (a tiež výdatné) sú aj dezerty.
Obsluha je slušná aj dostatočne rýchla. Nemáte pocit, že si vás nikto nevšíma, ani, že to prasa, z ktorého chcete rezeň, sa ešte len chystajú zabiť. Ten, kto si potrpí na čisté popolníky, si však trochu vytrpí, lebo tie už čašníci často vysýpať nestíhajú. Toaleta je znesiteľná a pokiaľ ide o reštauračný pach, ten si odnesiete so sebou (ale vyvetrá sa pomerne rýchlo).
Plus – za veľké porcie a vcelku chutné jedlo veľmi slušné ceny. Za dve polievky, dve hlavné jedlá (furmanskú drevenú misu a bryndzové halušky) a nápoje sme zaplatili 314 korún. (szm)