Reštaurácia v podpalubí je vkusne, vzdušne a jednoducho riešená, sú v nej drevené stoly a stoličky. Stoly sú pre dve až šesť osôb, niektoré sú oddelené paravánmi, vzadu je priestor pre deti s omaľovánkami a hračkami, na palube sú hojdacie koníky a piesok. Interiér dotvárajú detaily ako staré lodné kormidlo, prístroje, hák a charakteristické dunajské rastliny. Zákazníci majú šancu v reštaurácii stretnúť kandidáta v regionálnych voľbách na predsedu Bratislavského kraja a majiteľa v jednej osobe – Ľuba Romana.
Jedlo: výber je pomerne bohatý, s dôrazom na špeciality – nielen rybie, nápojový lístok je bez obmedzenia (majú aj desiatku pivo). V ponuke polievok nechýba ani dobrá cesnaková polievka v bosniaku. Výnimočná je ponuka poctivého halászlé s viacerými druhmi rybieho mäsa, ponuka čerstvého chleba a pečiva je bohatá.
Obsluha: možno sme mali len šťastie, ale čašník bol pozorný, no nevtieravý. Necítiť, že kuchyňa a personál sídli na palube, pretože stíha bez problémov sledovať, či zákazníci niečo nepotrebujú, popolník vymieňa po každej cigarete.
Ceny: nie sú síce ľudové (halászlé stálo 169 Sk, ale porcia stačí na sýty obed), v ponuke sú však aj jedlá za približne 100 korún a okrem toho porcie pre deti.
Nedostatky: reštaurácia je na petržalskej strane Dunaja v susedstve známeho Leberfingeru, bez auta sa k nej ťažko dostať. Prvý pohľad pri vstupe do lode nie je veľmi lákavý.
(szm)